Jaarverslag Welzijn Teylingen

Prachtig werk is het: welzijnswerk. Net als een jaar eerder maakte ik de teksten voor het sociaal jaarverslag van Welzijn Teylingen.

Speeches Lintjesregen

In opdracht van de gemeente Katwijk mocht ik dit jaar de speeches schrijven voor de Lintjesregen. Bijzonder leuk en best eervol om te doen!

ClubDisplay digital signage

,

Voor ClubDisplay schrijf ik regelmatig teksten voor social media en de website over hun cases: complete digitale oplossingen in signage.

(t)Huis winter 2018

,

Voor de jubileumeditie van (t)Huis Leiden van het Ronald Mc Donald Kinderfonds nam ik deel in de redactie en schreef een aantal artikelen. Fijne samenwerking voor een goed doel!

Welzijnskwartier jaarverslag

Voor het jaarverslag 2017 van Welzijnskwartier schreef ik alle teksten (net als in 2016). Mooi werk, leuke klus!

Blog E=MC2

,

E=MC2 verzorgt totale projectinrichtingen, van A tot Z. Goed, snel en flexibel via 'one call does it all'. Genoeg onderwerpen om over te bloggen dus. 

Jaarverslag Welzijn Teylingen

Voor Welzijn Teylingen schreef ik alle teksten voor het jaarverslag 2017. Mooi mensenwerk!

Jaarverslag Welzijnskwartier

Voor het populair jaarverslag 2016 van Welzijnskwartier schreven wij alle teksten. Daarvoor gingen we in gesprek met tientallen medewerkers over hun veelzijdige, boeiende en goede werk.

Buik blij, jij blij

In 5 stappen van je buikpijn afkomen met de SMILE-methode. Daarover gaat het nieuwste boek van diëtist Sigrid van der Marel. May-lisa de Laat nam een deel van de redactie voor haar rekening.

DB Arbo Advies

,

Voor DB Arbo Advies in Bleiswijk redigeren wij regelmatig diverse teksten. Ook werkten wij mee aan de nieuwe teksten voor de website (najaar 2016).

SAAM Uitgeverij

Regelmatig redigeren en verbeteren wij teksten voor publicaties van SAAM Uitgeverij in Hillegom. Mooie teksten en verhalen over zorg of onderwijs. O.a. Ouder van mijn Ouders, SKILLZ en Zorgen doe je zo!

Burgerjaarverslag Gemeente Katwijk

Ambtelijke taal leesbaar maken voor de burger. Al vier jaar op rij redigeert May-lisa de Laat het Burgerjaarverslag Gemeente Katwijk.

Redigeren teksten ‘Inspired’

,

Inspired. Dat word je zeker van dit magazine. Voor Buro Brein redigeerden wij de teksten.

FOX Vakanties

,

Zo beeldend mogelijk beschreven wij 80 reizen voor de reisbrochures FOX Vakanties 2015. Inleven in de doelgroep was nu extra leuk!

Load More Posts