De Wit Beveiliging

Inbraakbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole en meer. Met als basis elektrotechniek. Een hele uitdaging om hierover heldere teksten te maken voor de nieuwe website.

ClubDisplay klantcases

Voor specialist in narrow casting ClubDisplay uit Lisse schrijf ik regelmatig over klantcases, bedoeld voor de eigen website en social media kanalen.

Wonderland Kinderopvang

,

Superleuke opdracht om de nieuwe webteksten voor Wonderland Kinderopvang te schrijven. Ga je mee op avontuur?

DB Arbo Advies

,

Voor DB Arbo Advies in Bleiswijk redigeer ik regelmatig diverse soorten teksten, schrijf ik artikelen en herschreef ik de webteksten.

SterreCoach

,

SterreCoach Willemien Frudiger zet zich in om kinderen hun kracht te laten (her)ontdekken. Zodat kind en ouders weer stralen. Ik schreef de teksten voor de website. Fijne opdracht!

People Care

,

Niet meer zoeken naar de juiste zorg of begeleiding, dankzij People Care. Mooi project om voor de nieuwe website de teksten te mogen schrijven.

ClubDisplay digital signage

,

Voor ClubDisplay schrijf ik regelmatig teksten voor social media en de website over hun cases: complete digitale oplossingen in signage.

Hollander in wijnen

Een goed glas wijn is echt genieten. Beslist geen straf om de teksten te schrijven voor de nieuwe website van Hollander in Wijnen van Arjan den Hollander. Ik zeg: 'Proost!'

Blog E=MC2

,

E=MC2 verzorgt totale projectinrichtingen, van A tot Z. Goed, snel en flexibel via 'one call does it all'. Genoeg onderwerpen om over te bloggen dus. 

SEO teksten DBS2

,

Voor DBS2 schrijft De Laat Communicatie regelmatig een persbericht en teksten voor de website, veelal op basis van zoekwoorden (SEO-pagina's of landingspagina's).

LEF-Advies

Durft u het aan, ondernemen met LEF? Voor organisatie- en adviesbureau LEF-Advies uit Lisserbroek herschreven wij de teksten voor de website.

Roy Hiemstra tuinen

Voor de nieuwe website van enthousiast en vakkundig hovenier Roy Hiemstra schreven wij de webteksten. Creatie door Mooijontwerp uit Noordwijk.

Protonic Holland

Schrijven over high-tech industriële productie was een geweldige uitdaging, die we graag aangingen voor de nieuwe website van Protonic Holland in Zwaag.

Deltack Advies

De nieuwe website van Deltack Advies uit Lisse ging oktober 2016 live. Wij schreven de webteksten voor dit financieel en fiscaal adviesbureau.

VVE Beheer 24

,

Het beheer van uw VvE uitbesteden heeft veel voordelen. Wij schreven de webteksten en een persbericht bij de start van VvE Beheer 24, een nieuw bedrijf in Katwijk sinds oktober 2016.

COLLO architecten

Wat een prachtige ontwerpen maakt COLLO Architectuur & Restauratie in Santpoort-Zuid. Niet voor niets is hun motto: ambacht & vakmanschap. Opdracht i.s.m. webbureau DitisABC uit Hillegom.

Jac. van Dam Verzekeringen

Voor de nieuwe website van Jac. van Dam Verzekeringen in Voorhout schreven wij de webteksten.

NWH Jobs Uitzendbureau

Voor de nieuwe website van NWH Jobs Uitzendbureau uit Noordwijkerhout redigeerden wij de teksten.

Theorie Zeker Weten

,

Theorie Zeker Weten is het nieuwe theoriecentrum voor cursussen autotheorie. Wij schreven de teksten voor de brochure en de nieuwe website.

Ondernemersdag071

,

De volgende dag al online: Voor Rabobank Leiden-Katwijk maakten wij een verslag, persbericht en teksten voor social media over de Ondernemersdag071.

Jumpin Noordwijk

Jumpin Noordwijk opende in september 2015. Voor de nieuwe website maakte De Laat Communicatie alle webteksten.

Herschrijven webteksten Rood

Enkele teksten van de website van Autorijschool Rood moesten herschreven worden. May-lisa de Laat kreeg de opdracht.

Website W-ij.nl

W-ij helpt bij duurzaam en kostenbewust ondernemen en leven. Voor de nieuwe website www.w-ij.nl schreef De Laat Communicatie de webteksten. Mooie samenwerking met Doortastend.

Website CoTrain teksten

Beeldspraak is vaak een krachtig middel om iets te vertellen. Dat deden we bij de teksten voor de website CoTrain.nl.

Kasteel Keukenhof film

,

Een bijzondere locatie met een rijk verleden en eigentijdse mogelijkheden. Wij schreven de teksten voor de promotiefilm.

Website Quick Incasso

De Laat Communicatie schreef de teksten voor de nieuwe website van Quick Incasso. Opdracht via Buro Brein.

Website Warmtewacht

Zelf zitten wij er al jaren warmpjes bij dankzij de Warmtewacht. Teksten schrijven voor de nieuwe website was daarom extra leuk.

Website LT Afbouw

Een mooi project om verleidelijke webteksten te schrijven over 'no nonsens' vakmanschap in een modern jasje.

Website Goldfinger-support.nl

Een gouden assistent. Wie wil dat nou niet? Voor Goldfinger Account & Officemanagement schreven wij de webteksten.

Website Stark! in Blumen

Kort en krachtig geschreven met een focus op de webshop. Tekstschrijver May-lisa de Laat schreef de webteksten.

Brochure en website CoTrain

,

In samenwerking met Buro Brein maakte ik de teksten voor de nieuwe website en de brochure van CoTrain uit Den Haag.. Een reis naar succesvol ondernemen... Bent u klaar voor de volgende stap?

Load More Posts