Leef! voorjaar 2019

,

Voor het magazine Leef! in Noordwijk schrijf ik voor iedere editie een aantal artikelen op basis van interview. Heerlijk mensenwerk!

Specials Uitgeverij Verhagen

,

Regelmatig schrijven wij teksten voor de commerciële bijlagen in de lokale kranten, de specials Uitgeverij Verhagen, over Ondernemers, Wonen, Fashion & Beauty, enz.

Zaken voor Zaken

,

Het Zaken voor Zaken online magazine vertelt wat er leeft in ondernemend Duin- en Bollenstreek. Voor deze editie schreven wij twee bijdragen.

Conflicthantering

,

Hebben persoonlijke ratings invloed op de arbeidsverhoudingen in NL? Op verzoek van de redactie van Tijdschrift Conflicthantering deden wij deskresearch en schreven dit artikel.

Nieuwsbrief ’t Duyfrak

,

Voor de Nieuwsbrief 't Duyfrak van de Gemeente Katwijk verzorgde May-lisa de Laat het interview met Henny Star over de Dierenweide.

Bollenstreek INTO business winter 2015

,

Bollenstreek INTO business winter 2015 bevat weer vele artikelen en reportages geschreven door May-lisa de Laat.

Bollenstreek INTO business herfst 2015

,

Deze uitgave van Bollenstreek INTO business bevat weer vele artikelen, waaronder de coverstory, geschreven door May-lisa de Laat

Bloemenkrant

Voor de Bloemenkrant van Uitgeverij Verhagen schreven wij vele artikelen op basis van een interview en bezoek op locatie, zoals bijvoorbeeld deze.

Bollenstreek INTO business zomer 2015

,

Bollenstreek INTO business zomer 2015 bevat 8 artikelen geschreven door May-lisa de Laat.

Bollenstreek INTO business voorjaar 2015

,

Voor de lente-editie 2015 schreef de Laat Communicatie vele artikelen, interviews en reportages in opdracht van goede klant John van der Tol.

Bollenstreek INTO business voorjaar 2014

,

Vanaf Bollenstreek INTO business voorjaar 2014 schrijft May-lisa de Laat regelmatig voor dit mooie zakenmagazine.

Load More Posts