Wat mijn klanten zeggen…

daar ben ik best trots op!

Het daagt mij ook uit om de lat steeds hoog te leggen.

Uitgeverijen, creatieve (web)bureaus en ondernemers/organisaties. Ik ben blij met al mijn opdrachtgevers.

“May-lisa de Laat van De Laat Communicatie schroomt niet om haar netwerk ‘te delen’ en denkt graag met mijn business mee! Is creatief en een prachtig voorbeeld van iemand die haar vak verstaat. May-lisa heeft voor het zakenmagazine Bollenstreek INTO business al vele bedrijfsreportages geschreven. Meerdere malen heb ik mogen vernemen van mijn klanten dat zij erg goed werk verricht. Mijn samenwerking met May-lisa gaat daardoor verder dan alleen het inhuren van een freelance redacteur. Door haar oprechte betrokkenheid is zij een waardevol onderdeel van “het Bollenstreek INTO business team” geworden. Ik ben erg blij met onze prettige samenwerking. Daarom kan ik May-lisa de Laat iedereen aanbevelen voor het schrijven van teksten. Haar expertise reikt verder dan het schrijven in bladen, ook voor teksten op je website, brochures en korte pitches is May-lisa spreekwoordelijk “de man” om aan je zijde te hebben.”

John van der Tol, Zaken voor Zaken
(vh. uitgever Bollenstreek INTO business)

“May-lisa de Laat schrijft voor Uitgeverij Verhagen regelmatig redactionele artikelen op basis van een interview. Of het nou gaat het om zakelijke redactie (advertorials) of een nieuws- of achtergrondartikel, ze weet telkens weer het juiste accent te leggen. May-lisa schrijft voor onze lokale uitgaven, diverse specials als ook de Bloemenkrant. Het is fijn dat ze diverse soorten teksten kan schrijven en dat we haar voor verschillende onderwerpen kunnen inzetten. Daarbij houdt ze rekening met zowel de belangen van de klant als van de krant. May-lisa werkt volgens planning en komt haar afspraken na. Kortom, een redacteur waarmee ik graag samenwerk.“

Teuntje van Delft, hoofdredacteur Uitgeverij Verhagen

“May-lisa heeft de webteksten van Jumpin’ Noordwijk geschreven. Een nieuw concept in de Bollenstreek. Vooraf leefde ze zich in in ons concept en had ze ook nauw contact met onze grafisch vormgever. We hebben verschillende doelgroepen die elk op een eigen manier aangesproken moeten worden. Met haar goed geformuleerde en pakkende teksten wist ze onze verschillende doelgroepen goed te benaderen. Een lange, zakelijke tekst of een pakkende slogan, het was eigenlijk gelijk goed. De samenwerking met May-lisa verliep heel prettig. Ik kan haar van harte aanbevelen.“

Ilonka Schouten, eigenaar Jumpin’ Noordwijk

“May-Lisa is een schrijfster die zich goed kan inleven in het onderwerp. Ze is flexibel en past haar tekst en schrijfstijl aan aan de doelgroep. Het is prettig om met haar te werken.”

Marlies Goldenberg, in de functie van Communicatieadviseur Rabobank Leiden-Katwijk (nu: Keukenhof)

“May-Lisa is vanaf het eerste uur betrokken bij NEX XL (soon to be XXL Magazine) en schrijft voornamelijk artikelen over Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Ik heb May-lisa leren kennen als een betrokken en serieuze ‘collega’. Ze komt met leuke ideeën voor ons magazine en denkt goed mee over interessante content. Zij begrijpt ook heel goed dat een deadline niet voor niets deadline heet en levert dan ook altijd op tijd aan. Op naar nog meer mooie artikelen.”

Brian Issac, uitgever NEX Magazines en directeur Cross Point Offices

“May-Lisa heeft mij geïnterviewd en een artikel geschreven voor een zakelijke glossy. Zij was goed voorbereid, oprecht geïnteresseerd en stelde scherpe vragen. Bijzonder hoe zij de wirwar van informatie heeft weten te structureren en precies de juiste toon wist te vinden in het artikel. Ik ben heel tevreden over het eindresultaat.”

Angela van Dorssen, internationaal gecertificeerd business coach en eigenaar Connecting Energy

“Ja hoor, nog één…. Dat was mijn eerste reactie toen ik May-lisa leerde kennen. Maar altijd even ‘testen’ voor ik echt een conclusie trek…. Na een pilot kwam ik tot de conclusie dat May-lisa er niet ‘nog één’, maar juist een hele unieke tekstschrijfster is. Voor ons inhouse magazine INSPIRED én voor diverse opdrachtgevers werken wij inmiddels met veel plezier samen met De Laat Communicatie en zullen dat ook zeker blijven doen!”

Koos Schwaneberg, Buro Brein

“Wij hadden teksten nodig voor onze nieuwe website, maar teksten schrijven is niet ons talent. Maar wel van May-lisa de Laat. Zij heeft voor onze nieuwe website www.warmtewacht.net teksten geschreven, waar we erg blij mee zijn. Dus voor duidelijke, leesbare teksten bel je De Laat Communicatie.”

Petra en Wilfred Blankert, Warmtewacht

“May-lisa de Laat heeft al vier jaar op rij de burgerjaarverslagen geredigeerd. Deze verslagen gaan over de kwaliteit van gemeentelijke dienstverlening en burgerparticipatie en bevatten redelijk complexe materie. May-lisa wist met haar heldere schrijfstijl elk verslag leesbaar, en daarmee toegankelijk te maken voor een breed publiek.”

Mariëlse Goddijn, adviseur bestuurlijke zaken, Gemeente Katwijk

“Dank je wel voor de tekst. Het ziet er goed en mooi uit. Af en toe net wat anders (omschreven), maar wel stukken beter dan dat van mij! Ik ben er heel erg blij mee!!”

Maureen Duin, Druivenstok

“Ontzettend verrassend hoe jij een draai geeft aan die tekst. Daar word ik blij van.”

Dianne Houwaart, DiOrganize

“De Laat Communicatie creëert overzicht, duidelijkheid in een woordenbrij die de ondernemer heeft gecreëerd. May-lisa is een vakvrouw pur sang in woorden en taalgebruik. Dankzij haar inzet is de rapportage van DB Arbo Advies B.V. duidelijk en herkenbaar voor de opdrachtgever.”

Dirk Bok, DB Arbo Advies

“Sinds najaar 2017 levert May-lisa een bijdrage aan de Leidse editie van (t)Huis, het relatiemagazine van de Ronald McDonald Huizen. Dat ze dit op vrijwillige basis voor ons doet, is al prijzenswaardig. Maar vooral ben ik onder de indruk van haar gedrevenheid en professionaliteit. May-lisa heeft voor ons prachtige verhalen geschreven, op basis van interviews met oud-gasten, vrijwilligers en relaties van Ronald McDonald Huis Leiden. Krappe deadlines zijn voor haar geen probleem. Ik hoop dat wij nog lang op deze prettige manier kunnen samenwerken.”

Margrietta Zwaan, manager Ronald McDonald Huiskamer Leiden

Op zoek naar de juiste woorden?

May-lisa vindt  ze voor u.