Zoekt u een professionele tekstschrijver in Haarlemmermeer?

May-lisa de Laat werkt ook als tekstschrijver in de Haarlemmermeer. Of het nu gaat om verleidelijke webteksten of klantvriendelijke mailings en brochures. Of om een helder persbericht, een prettig leesbaar interview of een goede tekst voor uw bedrijfsfilm.

tekstschrijver Bollenstreek, teksten schrijven, tekst, teksten maken

Teksten voor magazine of krant

B2B of B2C. Kortom, zowel voor uw zakelijke doelgroep als voor particulieren. May-lisa schrijft verschillende soorten teksten voor uitgeverijen, bureaus en organisaties/ondernemers.

Meer informatie

Teksten voor nieuwsbrief

Een nieuwsbrief in print of online. Wij schrijven pakkende koppen en korte, krachtige en prettig leesbare teksten.

Meer informatie

Teksten voor brochure of advertorial

Een brochure, folder of advertorial die herkenning oproept, interesse wekt en uw klant overtuigt zodat die de gewenste actie neemt. Of een heldere en informatieve tekst met een duidelijke boodschap als dat nodig is.

Meer informatie

Teksten voor film

Bedrijfsfilm, reportage of instructievideo. Bewegend beeld en videomarketing zijn steeds belangrijker in de communicatiemix. Een goede tekst voor de intro, de voice-over of de dialogen voegt waarde toe. Versterkt het effect van de film en de beelden.

Meer informatie

Interview, artikel of reportage

Een vlot geschreven interview, een lekker leesbaar artikel of een beeldend sfeerverslag. Commercieel of juist informatief. May-lisa helpt u graag om uw verhaal te vertellen.

Meer informatie

Teksten voor website

In enkele seconden neemt uw lezer zijn besluit. Wegklikken of doorlezen. Teksten maken voor een website vraagt dus een eigen aanpak. Kort. Actief. Uitnodigend tot actie. Met de juiste zoekwoorden, synoniemen en omschrijvingen. Scanbaar geschreven in ‘hapklare brokken’.

Meer informatie

Op zoek naar de juiste woorden?

May-lisa vindt ze voor u.

Neem contact op