Zoekt u een professionele tekstschrijver in Katwijk?

Uitnodigende webteksten, klantvriendelijke mailings en brochures. Heldere persberichten. Een vlot geschreven artikel of interview. Een tekst die het effect van uw bedrijfsfilm vergroot. Tekstschrijver May-lisa de Laat van De Laat Communicatie in Katwijk helpt u graag om uw verhaal te vertellen.

tekstschrijver Katwijk, teksten schrijven, tekst, teksten maken

Teksten voor magazine

B2B of B2C. Kortom, zowel voor uw zakelijke doelgroep als voor particulieren. May-lisa schrijft verschillende soorten teksten voor uitgeverijen, organisaties en bedrijven.

Teksten voor nieuwsbrief

Een nieuwsbrief in print of online. May-lisa schrijft pakkende koppen en korte, krachtige en prettig leesbare teksten.

Teksten voor brochure of advertorial

Een brochure, folder of advertorial die herkenning oproept, interesse wekt en uw klant overtuigt zodat die de gewenste actie neemt. Of een heldere en informatieve tekst met een duidelijke boodschap als dat nodig is.

Teksten voor film

Bedrijfsfilm, reportage of instructievideo. Bewegend beeld en videomarketing zijn steeds belangrijker in de communicatiemix. Een goede tekst voor de intro, de voice-over of de dialogen voegt waarde toe. Versterkt het effect van de film en de beelden. De Laat Communicatie schrijft het graag voor u.

Interview, artikel of reportage

Een vlot geschreven interview, een vlot leesbaar artikel of een beeldend sfeerverslag. Commercieel of juist informatief. May-lisa helpt u graag om uw verhaal te vertellen.

Teksten voor website

In een paar seconden neemt uw lezer zijn besluit. Wegklikken of doorlezen. Teksten maken voor een website vraagt dus een eigen aanpak. Kort. Actief. Uitnodigend tot actie. Met de juiste zoekwoorden, synoniemen en omschrijvingen. Scanbaar geschreven in ‘hapklare brokken’.

Op zoek naar de juiste woorden?

May-lisa vindt ze voor u.