Goede tekst zegt meer

Uitnodigende webteksten, klantvriendelijke mailings en brochures. Heldere persberichten. Een vlot geschreven interview of artikel. Een tekst die het effect van uw bedrijfsfilm vergroot. May-lisa de Laat van De Laat Communicatie helpt u om uw verhaal te vertellen.

Teksten schrijven voor website, drukwerk of film? De Laat Communicatie helpt u om uw verhaal te vertellen.

Teksten voor magazine

B2B of B2C. Of u nu bedrijven of particulieren als klant heeft. May-lisa schrijft verschillende soorten teksten voor organisaties, bedrijven en particulieren.

Teksten voor nieuwsbrief

Een nieuwsbrief op papier of via e-mail. May-lisa schrijft pakkende koppen en korte, krachtige en heldere teksten.

Teksten voor brochure

Een brochure of folder die herkenning oproept en uw klant overtuigt. En aanzet tot actie. Of de goede informatie geeft. Net wat het doel is.

Teksten voor website
en sociale media

In een paar seconden neemt een lezer zijn besluit. Wegklikken of doorlezen. Goede online teksten moeten dus kort, actief en positief geschreven zijn. En uitnodigen tot actie. Met de juiste zoekwoorden, synoniemen en omschrijvingen. Scanbaar geschreven in ‘hapklare brokken’.

Interview, artikel of reportage

Een vlot geschreven interview, een vlot leesbaar artikel of een beeldend sfeerverslag. Commercieel of juist informatief. De Laat Communicatie helpt u graag om uw verhaal te vertellen.

Teksten voor jaarverslag

Prettig leesbare teksten voor uw jaarverslag. Vaak voor verschillende doelgroepen bestemd. Zowel intern als extern. Ook daarmee helpt May-lisa u graag.

Teksten redigeren of verbeteren

Niet helemaal zeker? Of zeer specifieke wp-content? Laat uw (concept) teksten nakijken en corrigeren op spelling, stijl en grammatica. May-lisa past de tekst aan, niet de wp-content. Het resultaat is een heldere tekst met een duidelijke boodschap, in correct Nederlands.

Teksten voor film

Bedrijfsfilm, reportage of instructievideo. Bewegend beeld en videomarketing zijn steeds belangrijker in de communicatiemix. Een goede tekst voor de intro, de voice-over of de dialogen voegt waarde toe. Versterkt het effect van de film en de beelden.

Workshop schrijven

Wervend leren schrijven, tips voor goede webteksten, persberichten schrijven. Of leren helder en krachtig formuleren. Met theorie, tips en vooral veel oefenen. En interactie natuurlijk. Gericht op de praktijk. Of het nou gaat om zakelijke of informatieve teksten. Vraag naar de mogelijkheden voor een workshop op maat.