Een verhaal van u.

Geschreven door mij.

Goed dat u mij gevonden heeft! Voordat ik voor u aan de slag ga, maak ik graag eerst persoonlijk kennis. In korte tijd verzamel ik informatie over uw organisatie, producten en diensten. Over de doelgroep die u wilt bereiken. En de boodschap die u wilt overbrengen. En wat het gewenste resultaat is. We bespreken hoe we dat het beste kunnen doen, via welk communicatiekanaal. Vervolgens ontvangt u van mij een prijsvoorstel. Daarna maken we verdere werkafspraken. Dat is in het kort de manier waarop De Laat Communicatie werkt.

Tekst voor drukwerk

Klantvriendelijke mailings en brochures. Heldere persberichten. Een vlot geschreven interview. May-lisa van De Laat Communicatie helpt u om uw verhaal te vertellen. De juiste woorden te vinden. In de toon en stijl die past bij de doelgroep. Gericht op uw doel. En passend bij het juiste communicatiemiddel. Uiteraard in correct Nederlands. Dat spreekt voor zich.

Tekst voor website

Verleiden op het web. Aanzetten tot actie. Of juist informeren. Wat het doel ook is, May-lisa van De Laat Communicatie schrijft het voor u. Vooraf stemmen we doel, doelgroep en zoekwoorden af. Want met alleen SEO-teksten bent u er nog niet. Een goede tekst voor uw website heeft meer nodig. Ik adviseer u graag.

Op zoek naar de juiste woorden?

May-lisa vindt ze voor u.

Een kleine greep uit mijn portfolio.

Een aantal voorbeelden van teksten die De Laat Communicatie schreef.