Goede tekst zegt meer

Tekst voor drukwerk, krant of magazine

Een vlot geschreven interview, artikel of reportage voor uw magazine, een nieuwsbericht voor in de krant of juist een sfeerverslag. May-lisa de Laat helpt u graag de juiste woorden te vinden. En zo uw boodschap te vertellen. In correct Nederlands en afgestemd op de doelgroep. De Laat Communicatie werkt samen met diverse uitgeverijen. Vaak al vele jaren lang. Die ervaring in het schrijven van artikelen voor algemeen publiek, B2B of B2C gebruiken we ook graag voor uw publicatie. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Tekst voor brochure of folder

Triggeren. Aandacht vragen voor uw product of dienst, uw bedrijf of organisatie. Herkenning oproepen bij de lezer. Inspelen op zijn gevoel. En aanzetten tot actie. Zo’n tekst doet zijn werk, bereikt het doel dat u voor ogen heeft. May-lisa schrijft het graag voor u. Informatief waar nodig. Of juist wervend geschreven met de vraag van de klant als uitgangspunt. En uw antwoord natuurlijk. Interesse? Bel of e-mail mij en we praten snel verder.

Tekst voor nieuwsbrief of jaarverslag

Informeren, klanten en relaties aan u binden en die relatie onderhouden. Zomaar een paar doelstellingen voor uw nieuwsbrief. Met pakkende teksten, lekker kort en afwisselend. Uw jaarlijks verslag met nieuws van binnen en buiten de organisatie. Bedoeld voor verschillende groepen lezers. De Laat Communicatie maakt er een mooi visitekaartje van. Neem eens contact op om te bespreken hoe.

Op zoek naar de juiste woorden?

May-lisa vindt ze voor u.

Voorbeelden van teksten voor drukwerk

Een paar voorbeelden van teksten voor drukwerk door De Laat Communicatie.