Dune Uitvaartbegeleiding

Bij een afscheid komt veel kijken. Genoeg dus om over te schrijven in een informatief, lekker leesbaar blog. Maandelijks in de krant en op de website.

Leef! voorjaar 2019

,

Voor het magazine Leef! in Noordwijk schrijf ik voor iedere editie een aantal artikelen op basis van interview. Heerlijk mensenwerk!

Conflicthantering

,

Hebben persoonlijke ratings invloed op de arbeidsverhoudingen in NL? Op verzoek van de redactie van Tijdschrift Conflicthantering deden wij deskresearch en schreven dit artikel.

Bollenstreek INTO business winter 2015

,

Bollenstreek INTO business winter 2015 bevat weer vele artikelen en reportages geschreven door May-lisa de Laat.

Bollenstreek INTO business herfst 2015

,

Deze uitgave van Bollenstreek INTO business bevat weer vele artikelen, waaronder de coverstory, geschreven door May-lisa de Laat

Hoevens Makelaardij

,

Voor Hoevens Makelaardij schreven wij een artikel over de nieuwste ontwikkelingen in de makelaardij voor in Het Ondernemersbelang.

Leiden INTO business

,

Ook voor de edities Zoetermeer en Leiden INTO business schrijft De Laat Communicatie regelmatig interviews en reportages, zoals deze over Hotel Van der Valk, Leiden.

Bloemenkrant

Voor de Bloemenkrant van Uitgeverij Verhagen schreven wij vele artikelen op basis van een interview en bezoek op locatie, zoals bijvoorbeeld deze.

Bollenstreek INTO business zomer 2015

,

Bollenstreek INTO business zomer 2015 bevat 8 artikelen geschreven door May-lisa de Laat.

Exclusief Dichtbij voorjaar 2015

,

In Exclusief Dichtbij voorjaar 2015 schreven wij de artikelen over Lounge- en eetcafé 1198 in Lisse en over aannemer AGJC van Breda uit Sassenheim.

Bollenstreek INTO business voorjaar 2015

,

Voor de lente-editie 2015 schreef de Laat Communicatie vele artikelen, interviews en reportages in opdracht van goede klant John van der Tol.

Hoevens Assurantiën

,

Mooi om te horen en te beschrijven hoe Hoevens Assurantiën al sinds 1952 een vertrouwd adres is voor verzekeringen. De Laat Communicatie schreef hun verhaal op voor publicatie in zakenmagazine Het Ondernemersbelang,nr. 3, 2015.

Load More Posts